Ajándékutalvány
Legénybúcsú vagy Leánybúcsú programot kerestek?
Ilyen programban még biztosan nem vettetek részt. ;-) A játékunkat előzetes megbeszélés alapján nagyon szívesen átrendezzük és átalakítjuk legény- vagy leánybúcsús sztorira. Természetesen plusz feladatok és játékelemek is bekerülnek a játékba a témának megfelelően.


Az alábbi alapsztorit találtuk ki, de természetesen egyedi igényeket is szívesen megvalósítunk:
Fater hétvégi nyaralójában lett megszervezve a legény- vagy leánybúcsú az esküvő előtti napon. A nagy buli közepette viszont elveszett a jegygyűrű, amit csak másnap reggel vesztek észre, valamikor 1 órával az indulás előtt, ráadásul kiderül, hogy a menyasszonyi autó lerobbant így a fater féltve őrzött Porschéját is el kell lopni, hogy egy nagyon menő menyasszonyi autóval érkezzetek az esküvőre, viszont nem lesz olyan egyszerű ellopni azt.
Mindezt 60 perc alatt kell teljesíteni, mert különben elkéstek az esküvőről. Ha valami más célból szeretnél meglepni valakit, akkor pedig készítettünk Neked egy kreatív ajándékötletet, amivel tuti sikert aratsz!
Ez egy olyan ajándékutalvány, amit 20x10cm-es formában tudsz kinyomtatni, amit ha magával hoz az ajándékozott, akkor a játék végén még a saját ideje is rákerül, így egy örök emlék marad számára.

Ajándékutalvány igényléshez kattints ide:AJÁNDÉKUTALVÁNY. Néhány órán belül egy válasz-emailben elküldjük a részleteket. Az utalvány 2014.02.28-ig használható fel.

Az ajándékutalvány így néz ki: